bed-3

Papegaaien

U kent ze vast wel, na praters zonder verstand

Hoe zet je jezelf voor schut met niet waar te maken beloftes.

Lees hieronder hoe je openlijk afgaat.

Publiceert MyfordSolutions een nieuwe innovatie op zijn machines voor het jaar 2020 dan volgt er vrijwel onmiddellijk een paniekreactie elders op een site.

Eerst de oudbakken foto's van een Nottingham sloopbed met een merkplaatje welke aangeeft dat het om een gehard bed gaat. Oeps een vergissing want het blijkt om nieuwe bedbanen te gaan en een aangepaste slede. Hoepla, dan roept men op een andere site  dat ook op alle machines te kunnen leveren. Dat men in het geheel geen geslepen bedden in de markt kan zetten doet er kennelijk niet toe. Dat het schaarse getoonde slijpwerk van afgrijselijke kwaliteit is beseft men zelf niet eens. Vakwerk, nee broddelwerk. Een nieuwe cross slide van Myford UK moet half uitgepakt dienen als slijpvoorbeeld, het is in het geheel de grootste nep, het is in de UK geslepen. Duidelijk een cross -slide zonder boorgaten aan de voorzijde voor de eindplaat. Zo komen ze namelijk uit Engeland.

Beetje doorzichtig, beetje paniek, of dom geboren en nooit iets bij geleerd? Laten we het maar op het laatste houden want zonder te weten waar het technisch over gaat, zonder er de mogelijkheden toe te hebben, wordt je vet uitgelachen met zulke holle frase.