20.08.2015 005_

Super7

De Standaard Machine

De standaard machine is er een met losse wisselwielen in de tandwielkast. Door het versteken van de samenstelling van deze wielen kunt u verschillende schroefdraden maken. Er zijn buiten de standaard set die bij de machine behoort te zijn heel veel wielen te koop van groot tot klein. De standaard set tandwielen (14 stuks) behoren bij de machine, als u er een koopt is zo'n set geen extra maar dom weg broodnodig om met een machine te kunnen werken. Die standaard set is gebaseerd op Imperial draadsoorten zoals BSW en BSF de oude Engelse standaard.

Voor Metrische draad en b.v. BA draad heeft u conversie wielen nodig, dar zijn in dit geval twee tandweltjes van 21 tanden, die vormen de geartrain om naar metrische draad soorten. Dit is een accessoir en niet standaard.

Alles daarover staat in de machine met mooie kaarten aangegeven. Tevens treft u alle info nogmaals aan in het bekende User Manuals, ook deze behoort tot de standaard uitrusting van de machine.

Het is één van de sterke kanten van Myford UK dat alle manuals in ge-update uitvoering nieuw te koop zijn. Alles wat u moet weten van de machine staat er in. Van elke sectie treft u een exploded view tekening met onderdelen lijsten compleet met nog steeds actuele onderdeelnummers. Smeer schema, motor aansluitschema, enz enz. uniek dat is zeker.