A8724/1 (R)

Bed slijpwerk

  • Beschrijving
  • Meer details
  • Specificaties

Nieuw geslepen bed

Een aantal bedden zijn steeds in voorraad. Ze zijn geheel afgewerkt en klaar om een volledige ML7 op te bouwen.

De prijs die u bovenaan ziet is de prijs voor het slijpen van uw eigen bed. Dit is excl. de kosten van transport naar de werkplaats en retour naar u. U kunt het ook komen brengen en later weer ophalen.

Het heuvelland hier is mooi, wellicht de kans om daar gelijk bij een B & B een een reservering te doen zodat u uw bed weer mee naar huis kunt nemen. Dat is dan dubbel genieten.

Een bed wordt geheel schoongemaakt en volledig gelakt met hoogwaardige 2 componenten verf. Deze Polyurethaan coating is een zware lak die bestand is tegen mechanische belasting en tegen veel chemische stoffen.

De kleur is Old Myford Grey, een gemiddelde kleur die door de jaren heen werd gebruikt.

Bij aanschaf van een bed moet u uw oude bed inruilen. Deze mag geen al te grote schade hebben, die kan er niet meer worden uitgeslepen en zijn derhalve afgekeurd voor hergebruik.

U kunt een bed ook kopen zonder inruil, de prijs ligt dan natuurlijk hoger en het is afhankelijk van het aantal bedden dat op dat moment op voorraad zijn.

Bij bestelling dient u een aantal goede foto's van het in te ruilen bed te sturen en na goedkeuring krijgt u een inruilbed toegestuurd in een degelijke krat verpakt. In de krat kunt u de inruiler terug plaatsen waarna de krat door de vervoerder bij u wordt opgehaald.

Alle kosten zitten in de prijs verwerkt zodat u niet met onverwachte zaken te maken krijgt.

Materiaal: Gietijzer
Merk: Myford ML7
Kleur: Old Myford grey
Aantal op machine: N.v.t.
Gemaakt door: Myford herslepen bij MyfordSolutions
Afmetingen: Ca. 930 mm. lang