Number 1544

MOTOR FOR MYFORD SUPER 7 3/4HP

  • Beschrijving
  • Meer details
  • Specificaties

MOTOR FOR MYFORD SUPER 7 3/4HP

Originele vervangende motor compleet met steunplaat

Heel vaak staan er oude elektromotoren op de machines die mankemanten hebben en/of nog maar één kant op lopen. Ook komt het vaak voor dat er zo maar een motor die voor handen was is opgezet, nogal een een fisiek te groot model.

De juiste motor is over het algemeen een 240V één fase motor met interne centrifugaal schakelaar en voorzien van een condensator.

Wat echter een heel belangrijk aspect is is dat de motor in rubber manchetten is opgehangen. Het voorkomt trillingen die uw draaibeeld kunnen beinvloeden en bovendien een naar geluid veroorzaken.

Het aansluiten is niet moeilijk als je het weet, weet u het niet en is dit onderwerp niet "your cup of tea" vraag dan naar de mogelijkheden. Ik heb kant en klare kabelbomen en ook schakelaars. Het geheel kan compleet voorgemonteerd en stekker klaar worden aangeleverd.

* Optioneel zijn er ook 380V motoren beschikbaar. Tevens is het mogelijk om e.e.a. compleet met frequentie regelaar te leveren. Deze optie geeft de mogelijkheid om op het standaard lichtnet met een driefase motor te werken zodet u de snelheid trappeloos kunt regelen.

Motor: 1 fase 240V motor
Merk:

Crompton Greaves

Kleur: Blauw
Ontwerp: Resilient Mount Motor
Afmeting: B3 Foot Mount CD 76 x 124mm - 5/8 inch shaft